Naamloos-2

Ben je op zoek naar je droomhuis in Akersloot? In de drukke woningmarkt kan deze zoektocht aardig lastig zijn. Gelukkig staan wij klaar om je te helpen. Als aankoopmakelaar in Akersloot denken we met je mee, geven we je eerlijk advies en staan je daadkrachtig bij. Wij sporen aanwezige verborgen gebreken op en doen een juiste waardebepaling. Maar wat maakt Akersloot nou dé plek voor jou?

Bert ondersteunt je hier graag bij als aankoopmakelaar. Je bent bij Bert van Vulpen aan het juiste adres voor advies over het kopen of verkopen, hypotheken en verzekeringen. Ons doel is om jou geheel te ontzorgen. Dit doen we dankzij al onze expertises onder één dak:

  • Eén aanspreekpunt
  • Lokale marktkennis
  • Persoonlijk betrokken
  • Transparant advies

Wil jij met een persoonlijke aanpak eindelijk tot jouw droomwoning komen? Bert helpt je wél te kopen.

Over aankoopmakelaar in Akersloot

Uitgeest is een plaats in het prachtige Noord-Holland. Wonen in Akersloot heeft verschillende voordelen. Zo ben je met de auto of de trein binnen een mum van tijd in de grote stad of in één van de prachtige omliggende natuurgebieden. De leeftijdscategorie in Akersloot is vrij divers wat het aantrekkelijk wonen maakt voor zowel jonge gezinnen als oudere.

Als je eraan zit te denken om een huis te kopen in Akersloot, wil je natuurlijk meer weten dan de informatie over de inwoners. Interessant om te weten is dat je in Akersloot vooral eengezinswoningen en portiekflats kunt vinden.

Waarom Bert van Vulpen?

Heb je eindelijk je droomhuis gevonden? Dan gaan we graag met je mee. Het laatste wat jij natuurlijk wilt, is dat je achteraf geconfronteerd wordt met verborgen gebreken en hoge extra kosten. Wij zetten de VVE, het bestemmingsplan en de erfdienstbaarheid voor je op een rijtje. Zo kom jij niet voor verrassingen te staan. Daarnaast kun je rekenen op hypotheekadvies op maat via één van onze hypotheekadviseurs. Zij kunnen je precies vertellen hoeveel je kunt lenen en wat je maandlasten worden. Nog geen verzekering voor ogen? Geen probleem, wij helpen je graag! Doordat wij alle expertises onder één dak hebben, kan je er bij Bert van Vulpen op rekenen dat je van A tot Z geheel wordt ontzorgd.

Dus, zorgeloos een huis aankopen in Akersloot? Maak dan een vrijblijvende afspraak door contact op te nemen en ons formulier in te vullen of door te bellen. We horen graag hoe we jou kunnen helpen.

Andere plaatsen in de buurt van Akersloot


Woningen in Akersloot

Verkocht

Rijksweg 94 Limmen 1906 BK

€ 450.000,- k.k.
Ben je op zoek naar een vrijstaande, karakteristieke woning (1928) met tuin en garage? Dan is deze sfeervolle woning zeker iets voor jou! Het huis is uitgebouwd en de laatste jaren op veel punten aangepakt. Daarnaast heb je een heerlijke.. Meer lezen
Verkocht

Binnenvenstraat 3 Uitgeest 1911 TK

€ 435.000,- k.k.
Deze ruime woning met een moderne uitstraling is uitstekend onderhouden en direct te betrekken. Deze fijne woning met voortuin en diepe achtertuin ligt op een ideale, veilige plek in een kindvriendelijke buurt. Hier kan het genieten meteen beginnen! We nemen.. Meer lezen
Verkocht

Geesterduinweg 21 Castricum 1902 CB

€ 795.000,- k.k.
Op de eerste verdieping van een uitstekend onderhouden kleinschalig appartementencomplex is dit ruime, stijlvolle en INSTAPKLAAR 4-kamerappartement te koop. De woning is zeer comfortabel en sfeervol en je hebt hier heerlijk de ruimte. De woning heeft op drie plaatsen toegang.. Meer lezen
Verkocht

Zevenhuizerlaan 2f Heiloo 1851 MV

€ 425.000,- k.k.
Rustig wonen in een uniek gelegen INSTAPKLAAR 3-kamerappartement met zeer ruim balkon. De woning is aan de achterkant van het gebouw gelegen. De woning ligt in een fraai, kleinschalig project en is in 2019 opgeleverd. Je kunt deze uitstekend onderhouden.. Meer lezen

Naamloos-2