Naamloos-2

“Beste Bert, help jij ook met nieuwbouw aankoopbegeleiding?”

Ja zeker! Stap binnen in de wereld van zorgeloos een nieuwbouwwoning kopen! Op deze pagina vind je alle informatie voor aankoopbegeleiding van een nieuwbouwwoning.

Aankoopbegeleiding op de woningmarkt

Op deze pagina hebben we alle onmisbare informatie voor je verzameld, zodat jouw reis naar het bezitten van een splinternieuwe woning zo soepel en zorgeloos mogelijk verloopt.

Wij zijn hier om jouw aankoop van een nieuwbouwwoning mogelijk te maken. Dit is wat we voor jou kunnen betekenen:

🏡 We gaan voor jou op zoek: we nemen de tijd om de ideale woning voor jou te vinden, afgestemd op jouw persoonlijke woonwensen. Of je nu op zoek bent naar een gezellig startersappartement of een ruime gezinsvilla, wij gaan voor jou op zoek naar de perfecte match.

🔑 Hulp bij inschrijving: we begeleiden je graag bij de inschrijving voor jouw droomwoning. Met onze expertise zorgen we ervoor dat je geen enkele kans mist.

🗣️ Voorbereidingsgesprekken op maat: voordat de loting begint, bieden we persoonlijke voorbereidingsgesprekken zodat jouw inschrijving helemaal klopt en aantrekkelijk is. We zorgen ervoor dat jij altijd goed geïnformeerd bent. Na de inloting begeleiden we jouw nieuwbouwgesprek. Jij staat nooit alleen.

💡 Advies over Meer/Minderwerk: Wil je jouw nieuwe huis helemaal naar eigen smaak aanpassen? Wij staan voor je klaar met deskundig advies over de meer- en minderwerkopties.

📝 Contractexpertise: Voor jouw gemoedsrust, toetsen we alle contractstukken grondig voordat je beslist en tekent. We laten geen steen onomgedraaid en leggen alles uit wat je moet weten. We nemen de tijd om de koop- en aannemingsovereenkomsten zorgvuldig door te lichten en al je vragen te beantwoorden.

📜 Notariële zekerheid: Bij de afronding staan we aan je zijde om de notariële akte en eindafrekening te controleren en in begrijpelijke taal toe te lichten.

Verhuizen naar een nieuwbouw woning?

Bij Bert van Vulpen verkopen we niet alleen veel nieuwbouwwoningen, ook kunnen wij je helpen bij het aankopen van een nieuwbouwwoning en helpen we jou graag het hele proces door. Doordat het nieuwbouwteam ook verantwoordelijk is voor de verkoop van nieuwbouwwoningen, weten wij van alle ins en outs. Wij helpen je van inschrijving tot aan de levering bij de notaris, of zelfs verder indien gewenst. Wij beoordelen graag alle documenten en beantwoorden alle vragen die jij hebt om de nieuwbouwwoning zo “tastbaar” mogelijk te maken.

Plan vrijblijvend een hypotheekgesprek!

Enkele tips van Bert:

  1. Zorg dat jouw financiële mogelijkheden inzichtelijk zijn voordat je opzoek gaat naar een nieuwbouwwoning. Het is als verkoper ontzettend fijn om aan enthousiaste, financieel-zekere optanten een bouwnummer te mogen verkopen.
  2. Plan bij ons alvast een vrijblijvende waarde indicatie in van uw huidige woning en een vrijblijvend hypotheekgesprek bij één van onze gecertificeerde hypotheekadviseurs.
  3. Vul het inschrijfformulier voor het nieuwbouwproject zo volledig mogelijk in. Aan de hand van dezegegevens worden veelal de beste kandidaten geselecteerd voor de beschikbare bouwnummers. Uiteraard moeten wij als makelaar ons aan strikte privacyregels houden, jouw gegevens worden goed beschermd.
  4. Maak, naast het inschrijven voor een nieuwbouwproject, jouw interesse kenbaar bij de verkopers/verkopende makelaar! Voor jou, als nieuwbouw-zoeker, leggen wij graag het contact met de betrokken projectontwikkelaar, aannemer en/of de verkopende makelaar.

Bert staat voor je klaar

Bij Bert van Vulpen hebben wij al onze expertises onder één dak. Dit betekent dat je bij ons niet alleen terecht kan voor het kopen of verkopen van een woning. Ook staan wij je bij in adviezen als het gaat om hypotheken of verzekeringen. En onze aanpak; die is altijd persoonlijk en gericht op jouw specifieke situatie. Dit doen wij met:

  • Eén aanspreekpunt
  • Lokale marktkennis
  • Persoonlijk betrokken
  • Transparant advies

Ons team staat klaar om je te ondersteunen, vragen te beantwoorden en je door elke stap van het proces te leiden.

Neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvend gesprek en ontdek hoe we jouw nieuwbouw-dromen werkelijkheid kunnen maken. Wij staan voor je klaar!

Aanvraag advies bij projectontwikkeling


  • Bert van Vulpen scoort gemiddeld een 9.4
    Dit is het gemiddelde cijfer uit 560 beoordelingen

  • 9
    Anoniem
    De samenwerking met de makelaar was erg goed. De makelaar houd diverse open dagen, welke flink werd bezocht. Het huis met garage werd mede door de open dag binnen de verwachte tijd verkocht.
    12-07-2024

    • Lokale marktkennis
      Marktkennis
      9

    • Service en begeleiding
      Service
      9

    • Deskundigheid
      Deskundigheid
      9

    • Prijs / kwaliteit
      PrijsKwaliteit
      8

    • Aanbeveling
      Aanbeveling
      Ik zou deze makelaar aanbevelen

  • 10
    Anoniem
    Het contact met de makelaar was uitstekend. Ook werd er aan de verwachtingen voldaan voor de verkoop van onze huidige woning en de koop van een nieuwe woning. Dit geldt uiteraard ook voor de hypotheek. Wij hebben alles als positief ervaren.
    06-07-2024

    • Bereikbaarheid en communicatie
      Communicatie
      10

    • Onderhandeling en resultaat
      Resultaat
      10

    • Deskundigheid
      Deskundigheid
      10

    • Prijs / kwaliteit
      PrijsKwaliteit
      10

    • Aanbeveling
      Aanbeveling
      Ik zou deze makelaar aanbevelen

  • 9
    Anoniem
    Ik ben zeer tevreden met Bert van Vulpen makelaar.
    De meide op de kantoor heeft me enorm geholpen en heeft mij altijd goed op de hoogte gehouden van hoe het loop.
    De verkoop is goed rondgekomen daarom ben ik ontzettend blij met Myrthe.
    05-07-2024

    • Lokale marktkennis
      Marktkennis
      9

    • Service en begeleiding
      Service
      9

    • Deskundigheid
      Deskundigheid
      9

    • Prijs / kwaliteit
      PrijsKwaliteit
      9

    • Aanbeveling
      Aanbeveling
      Ik zou deze makelaar aanbevelen

Naamloos-2