Bert van Vulpen Amsterdam
Naamloos-2

Bert van Vulpen - Makelaar Amsterdam

Bert van Vulpen Amsterdam

Als je op zoek bent naar een makelaar in Amsterdam, ben je bij ons aan het juiste adres. In de grootste metropool van ons land is het vinden of (ver)kopen van een huis vaak een stressvolle zaak. 

Want hoewel je zou denken dat er geen “nee” te koop is, met al die prachtige wijken en buurten blijkt de vraag nog altijd hoger dan het aanbod.

Gelukkig zijn daar de makelaars van Bert van Vulpen! Met onze jarenlange ervaring in en rondom Amsterdam hebben we een groot en actief netwerk opgebouwd, beantwoorden we al je vragen!

Makelaar nodig? Neem contact met ons op!

Dit is waarom je Bert van Vulpen als makelaar kiest

Of je nu wilt kopen, verkopen, huren, advies, taxatie, een hypotheek of verzekering wilt afsluiten, bij Bert van Vulpen hebben we alle expertises onder één dak!

Wat je volgende stap ook is, bij Bert van Vulpen ben je bij het juiste adres. Dit is waarom:

  • Wij werken altijd met een vast aanspreekpunt
  • Door onze jarenlange ervaring en kennis over Amsterdam kennen we elke wijk en buurt uit ons hoofd en weten we wat perfect bij je aansluit
  • Wij bieden persoonlijke begeleiding van begin tot eind en zijn betrokken bij elke stap
  • Door al onze expertises kunnen we je transparant advies geven over elke vraag die je hebt

Hier helpen we je mee in Amsterdam

Bij het makelaarskantoor van Bert van Vulpen kun je terecht wanneer je je huis in Amsterdam wilt gaan verkopen. We zorgen ervoor dat het verkoopproces van je huis stressvrij verloopt en helpen je met bijvoorbeeld het taxeren van je huis en het voeren van de verkoopgesprekken.

Ook voor het kopen van een huis in Amsterdam helpen de makelaars van Bert van Vulpen je graag! Of je nu in een nieuwbouwhuis wilt gaan wonen of een authentiek Amsterdams grachtenpand op het oog hebt, de makelaars van Bert van Vulpen voorzien je van advies in elke stap van het vinden van je droomhuis!

Bovendien helpen wij jou als projectontwikkelaar, belegger of medewerker van een woningcorporatie graag met marktadvies en nieuwbouw projectbegeleiding.

Een huis kopen in Amsterdam

Ben je van plan een huis te kopen in onze prachtige hoofdstad? Onze aankoopmakelaars in A’dam begeleiden je door het gehele proces en geven je advies waar je iets aan hebt. 

Het begint bij het vaststellen van je wensen en behoeften. Het aanbod in Amsterdam is enorm groot, net zo groot is het verschil in huizen en wijken.

Er zit bijvoorbeeld een wereld van verschil tussen een huis in Oud-Zuid of een huis in De Pijp. Bert van Vulpen biedt naast begeleiding bij het aankopen van een huis ook hypotheekadvies en verzekert jou als onderhandelingspartner van de beste prijs op jouw toekomstige huis.

Ben je op zoek naar een woning in Amsterdam? Op deze bijzondere woningmarkt is het belangrijk om snel te handelen! Bekijk ons aanbod of neem vrijblijvend contact op bij vragen, of kom bij ons langs op kantoor.

Je woning in Amsterdam verkopen

Onze ervaren verkoopmakelaars in Amsterdam zorgen ervoor dat je stressvrij je woning te koop zet en succesvol verkoopt. Ons team van makelaars geeft niet alleen professioneel advies bij het verkopen van je woning, maar ondersteunt je ook waar nodig gedurende het hele verkoopproces.

Van het bepalen van de juiste verkoopprijs tot het organiseren van bezichtigingen en het onderhandelen met potentiële kopers. We zorgen ervoor dat jij stressvrij jouw Amsterdamse woning kunt verkopen.

Woningtaxaties en waardebepalingen

Bij Bert van Vulpen gaan we verder dan alleen het verkopen van huizen, wij werken met een totaalpakket om jou in elke stap te ondersteunen. Zo kun je je woning ook bij ons laten taxeren door onze ervaren woning taxateurs. 

Door een woningtaxatie te laten doen ontvang je een gedetailleerde rapportage van jouw woning en weet je wat een realistische prijs is die je voor je woning kunt vragen.

Je kunt ook kiezen voor een waardebepaling, dit is een minder uitgebreide versie van de woningtaxatie, maar geeft je ook een realistische schatting van wat je woning op dit moment waard is.

Advies over je hypotheek en verzekeringen

Bij Bert van Vulpen geven we advies in elke stap van je koop- en verkoopproces, daar hoort advies over je hypotheek en verzekeringen uiteraard ook bij. Onze hypotheekadviseurs helpen je met kiezen welke hypotheek het beste bij je past. Daarnaast geven we uitgebreid advies over verzekeringen en alle andere aspecten die komen kijken bij het kopen en verkopen van een woning in Amsterdam.

We kennen de woningmarkt in Amsterdam als geen ander

Woon je al in Amsterdam, of heb je de wens om er te wonen? Dan is het je vast niet ontgaan dat het vinden van een huis geen makkelijke opgave is. De vraag naar woningen is vele malen groter dan het actuele aanbod.

Met onze jarenlange ervaring hebben we goede kennis over de buurt en hier een groot netwerk kunnen opbouwen, dit is onmisbaar wanneer je je op de Amsterdamse woningmarkt begeeft. Bert van Vulpen is ook actief als makelaar in onder andere de volgende steden: Amstelveen, Zaandam en Assendelft

Klaar om de volgende stap te zetten?

Maak een vrijblijvende afspraak

  • Amsterdam scoort gemiddeld een 9.3
    Dit is het gemiddelde cijfer uit 32 beoordelingen

  • 10
    Anoniem
    Goed traject doorlopen met Bert van Vulpen makelaars. Zowel wat betreft aankoop van mijn nieuwe huis, als de verkoop van mijn huidige huis werd adequate en deskundige ondersteuning geboden. Dit gold ook voor de diensten van de hypotheek adviseur, te meer daar ik aan de vooravond stond van mijn pensionering.
    En . dankzij voortvarend optreden van de makelaars Jeroen en Robin was mijn huis in Amsterdam binnen twee weken verkocht. En de vlotte service van de commerciële binnendienst mag zeker niet onvermeld blijven.

    é

    08-12-2022

    • Lokale marktkennis
      Marktkennis
      9

    • Service en begeleiding
      Service
      10

    • Deskundigheid
      Deskundigheid
      10

    • Prijs / kwaliteit
      PrijsKwaliteit
      9

    • Aanbeveling
      Aanbeveling
      Ik zou deze makelaar aanbevelen

  • 8
    Anoniem
    Fijn contact. Flexibel in afspraken en vrijheid voor eigen inbreng zoals tekst ect. Prima ondersteuning en goede deskundigheid.
    03-11-2022

    • Lokale marktkennis
      Marktkennis
      8

    • Service en begeleiding
      Service
      8

    • Deskundigheid
      Deskundigheid
      8

    • Prijs / kwaliteit
      PrijsKwaliteit
      8

    • Aanbeveling
      Aanbeveling
      Ik zou deze makelaar aanbevelen

  • 10
    Dhr. Matthias Lanuschny
    Voor mij was het een heel professioneele ervaring om mijn huis met Bert van Vulpen Makelaars in Amstelveen te verkopen.
    Na dat mijn huis/appartement op funda online stond was het binnen een week verkocht en binnen een maand was de overdracht.
    Erbij komt dat het boven de vraagprijs verkocht is.
    Al in al ben ik heel tevreden over hoe de verkoop gelopen is.
    Een aanrader!
    15-09-2022

    • Lokale marktkennis
      Marktkennis
      10

    • Service en begeleiding
      Service
      10

    • Deskundigheid
      Deskundigheid
      10

    • Prijs / kwaliteit
      PrijsKwaliteit
      10

    • Aanbeveling
      Aanbeveling
      Ik zou deze makelaar aanbevelen


Naamloos-2